Великотърновският музикант САВОВ стартира национално клубно турне

Савов ще реализира първото си гостуване в град Ловеч, в края на тази седмица. Участието ще се случи на 2-ри април, вечерта, съвместно с певицата Мирела Величкова. Припомняме, че още в началото на 2016 година, наред с клубните концерти във Велико Търново, Савов реши да стартира и участия извън старата столица. Концертите, с които музиканта ще гастролира на клубната сцена в страната, ще са отново предимно в дуетни формации.

Това ще са изяви предимно с дългогодишната му сценична партньорка Мирела, настоящият оперен тенор и бивш рокаджия и фронтмен на „Мъртви Поети“ – Момчил Караиванов, както и добре познатите вече проекти, съвместно с Яница Русева и победителката от първия сезон на „Гласът на България“ – певицата Стелияна Христова.

Първите няколко участия, извън великотърновският клуб (където Савов основно се изявява в последните няколко години), вече се случиха в един от най-старите пиано барове в страната, а също и в известен и лъскав пиано бара в курорта Боженци.

Освен тези клубове и този в град Ловеч (в който предстои участието тази събота), през следващият месец Савов ще реализира участия в Шумен и Арбанаси. Музикантът вече води преговори и за клубни концерти в Габрово, Варна, Бургас, Козлодуй, Разград и др. Информация за точните дати, градове и клубове, в които предстоят гостувания, ще бъде публикувана в официални12923219_10204236178783848_5502680817339865263_nят сайт на Савов, както и в страница му във Facebook.

За автора

Мирослав Дечев
Журналист, говорител, фоторепортер

Коментирайте първи тази публикация на "Великотърновският музикант САВОВ стартира национално клубно турне"

Оставете коментар

Имейлът ви няма да бъде публикуван.


*