Сега четете
Първа среща на Credoweb общество се проведе в Пловдив

Първа среща на Credoweb общество се проведе в Пловдив

credowebCredoWeb събра за първи път на живо свои фенове, активни участници и изявени пловдивски лекари на първата по рода си среща на Credo общество. Събитието в стилния пиано бар Flame в Пловдив уважиха медицински специалисти от града и областта, управители на клиники, собственици на аптеки, представители на медии и др. Сред гостите бяха най-младият академик в България проф. д-р Дроздстой Стоянов, управителят на МБАЛ „Св. Мина“ д-р Борис дЖурджев, проф. Красимир Мурджев и др.

„Идеята е лекарите, избрали CredoWeb като защитено интернет пространство, в което могат да споделят научен, професионален опит, да общуват помежду си и с пациенти, да коментират новости от медицината и здравеопазването, да се съберат и офлайн, защото сме убедени, че тръпката от живия контакт може да даде допълнителен тласък и смисъл на общуването онлайн – коментираха от екипа на платформата. – CredoWeb успя бързо да грабне интереса и да завоюва доверието на пловдивската медицинска общност. Затова избрахме да сложим начало на тази инициатива точно в града под тепетата.“

„Концепцията за CredoWeb е страхотна, благодарим за възможностите, които ни давате“, споделиха специалистите. Някои от тях изтъкнаха като основно предимство шанса, който мрежата им дава за връзка с пациенти и с колеги, други дадоха висока оценка на факта, че участието на специалистите в нея е безплатно.
Съорганизатори на събитието бяха Plovdiwood Entertainment и Гергана Профирова, а почерпката за гостите беше осигурена от пиано бар Flame и винарска изба DIVes.

Вижте и

За доброто настроение се погрижи бендът на пиано бара и водещият на „Plovdiwood show“ Стелиан Димитров. Найиздръжливите на купона получиха награди, любезно предоставени от фармацевтичната компания „Екофарм“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре