Сега четете
Сигурни и спокойни в Интернет по време на празниците

Сигурни и спокойни в Интернет по време на празниците

wwwПразниците винаги ни зареждат с много положителни емоции. За да не изпитаме неудовлетворение от настъпващите зимни празници, добре е да вземем някои предпазни мерки. От Mashable ни отправят няколко полезни съвета за това как да гарантираме сигурността си по време на празниците.

1. Не съобщавайте в социалните мрежи, че ще бъдете някъде за празниците
Публикуването на точните дати на вашата почивка не е добра идея. Това може да се сравни с реклама, която рекламира вашият дом като празен и незащитен. Споделяйте преживяванията си от вашата почивка когато се върнете.

2. Инсталирайте камера в дома си
Естествено ще се чувствате много по-добре, ако докато сте извън града може да държите дома си „под око“. Може да направите това с помощта на уеб камера. Тук може да научите повече по темата как да наблюдаваме дома си с помощта на уеб камера.

3. Използвайте приложение предлагащо офлайн навигация
Преди да се отправите на път или започнете да проучвате нова страна, добре е да инсталирате на смартфона си приложение предлагащо офлайн навигация. Така ще сте сигурни, че ще успеете да намерите пътя дори когато нямате интернет връзка. Тук може да разгледате списък с най-добрите офлайн навигации за Android OS.

4. Пазете смартфона си от злонамерени лица
Загубата или кражбата на смартфона ни е изключително неприятен инцидент, който може да ни причини множество непредвидени главоболия и проблеми. Имайте предвид, че крадците се активират по време на празници, така че вземете всички предпазни мерки да опазите смартфона си от тях. Разгледайте нашите 6 полезни съвета да предпазим телефона си от кражба.

Вижте и

5. Внимавайте когато пазарувате онлайн
Всички сме съгласни, че онлайн пазаруването е удобно, бързо и лесно. Въпреки това, онлайн пазаруването крие някои рискове. Вижте какво трябва да имаме предвид когато пазаруваме онлайн.

Вижте как да конфигурираме рутера си за по-голяма сигурност

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре