Сега четете
Отегчен от брака си съпруг опита да се пресели на Уран

Отегчен от брака си съпруг опита да се пресели на Уран

Смъртта може да бъде бавна, мъчителна или нелепа. Смъртта може да бъде и избавление… Можем ли да избираме къде може да ни отведе тя?

Какво прави човек, когато магията изчезне, Смъртта изглежда по-привлекателна от любимата жена и дори отвъдното е твърде близо?

„Преселваш се на Уран!“ – това е отговорът, който ни дава новата песен на популярния композитор и текстописец Гаро – „Билет за Уран“.

Фентъзи сюжет оплита брачна двойка, китара и Смъртта в една невероятна история. Преди да излезе видеоклипът, който ще бъде в духа на фантастичния трилър, чуйте тази невероятна история.

Румен Гайдев – Гаро е известен  като композитор и текстописец. Занимава се с телевизионна режисура, документални филми, реклама и комуникации. Пише и научни фантастики. В момента усилено работи по сценарий за игрален филм за Африка, в който действието се развива в България и Нигерия.

Публиката го познава като автор на едни от най-хубавите песни на група “ Д2″. Работил е също и с Ани Лозанова, група „Сленг“, Ира и др.

Вижте и

Само десетилетие след „Ледено момиче“, „100 години“, „Не мога да спра да те обичам“, Румен Гайдев ни дава „Билет за Уран“ и ни оставя в очакване на следващата му песен, която носи името „Иглата“.

За ЛюбословиеБГ: Добромира Калева

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре