Сега четете
Гласът на Путин се ожени за трети път

Гласът на Путин се ожени за трети път

G20 Leaders' Summit in Saint PetersburgГоворителят на Кремъл Дмитрий Песков (47 г.) се ожени за изгората си Татяна Навка (40 г.), която миналия август му роди дъщеря, предаде НТВ.

За Песков това е трети брак, а за Навка – олимпийска шампионка по фигурно пързаляне – втори. И двамата имат деца от предишните си връзки – той двама синове и дъщеря, а тя – дъщеря.
Сватбеното тържество в събота бе в най-скъпия хотел в Сочи, собственост на олигарха Олег Дерипаска. Твърди се, че той е поел разходите по партито и престоя на гостите, които според запознати били няколко десетки. Цената на стаите в хотела е от 540 евро до 3000 евро и медиите коментират, че със заплатата си Песков едва ли би бил в състояние да ги поеме, освен ако около половин година не харчи нищо от доходите си.

Татяна Навка слага брачната халка на пръста на Дмитрий Песков. Според годишната му декларация за 2014 г. той е заработил малко над 9 000 000 рубли, или 135 000 долара. Наблюдателните пък забелязаха и че на сватбата си Песков носи доста скъп часовник, който също едва ли би могъл да си позволи със заплатата си.

Вижте и

Моделът не се вижда ясно на снимките, но се предполага, че е от марката „Ришар Мил“, които в Русия се продават за между 2,5 и 9 милиона рубли.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре