Сега четете
Валерия Велева: Престанете да говорите с митове за "Преса"

Валерия Велева: Престанете да говорите с митове за "Преса"

valeria velevaИскам да престанете да говорим с митове. Двете имена, които се спрягат с нас, не са свързани с вестник „Преса“. Истината е една – тиражите падат, приходите са много по-малки от приходите. Никой от Вас не се сеща да каже, че пресата не може да участва в държавна поръчки, както го правят телевизиите. Ние трябва да участваме в тези поръчки чрез рекламна агенция, това е нещото, което смазва вестниците, каза зам. главният редактор на „Преса“ Валерия Велева в ефира на Нова ТВ.

Вестник „Преса“ е един от малкото вестници, които плащаха редовно и открито всички осигуровки и задължения на журналистите си. Трябваше държавата да ни субсидира, както го прави и с телевизиите, категорична е Велева.

Вестник „Преса“ няма никакви задължения към КТБ. Нашата политика няма отношения към Делян Пеевски= Делян Пеевски е роден на 27 юли 1980 г. Завършил е гимназия в София и право … към профила и Цветан Василев, ако продължим така да говорим, то няма да стигнем до същината на проблема. Аз не искам да се случи това и на други вестници, ние останахме абсолютно чисти към закона, категорична е Валерия Велева.

Вижте и

За да оцелее една медия в държавата то тя трябва да внимава със силните на деня, призна Велева. Няма да почиваме, много бързо отново ще влезем в играта, завърши Велева.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре