Сега четете
Ирен Кривошиева е „Заключена в Другия"

Ирен Кривошиева е „Заключена в Другия"

8b6c9d76f85c.php8b6c9d76f85cСкандална, непокорна, многократно обсъждана и осъждана Ирен Кривошиева неведнъж е била по страниците на жълтите вестници и таблоидите.

Сега за първи път тя разкрива и другата си страна – тази на чувствителна, нежна, ранима и силно обичаща жена. Разкрива я по изключително интимен начин, споделя най-съкровените си чувства, разказва за емоциите си, не скрива нито радостта, нито тъгата и болката си от преживяното. А в центъра на всичко това е той, Другият.

„Заключена в Другия“ е разказът на Ирен и Николай за тяхната среща, за тяхната любов, за преплитането на техните съдби. Те разказват за себе си от трето лице, все едно се самонаблюдават. Не са скрили нищо, на достояние на читателите са личната им кореспонденция и дневниците на Николай от пътуванията му.

Тя – актриса. Той – оператор. Запознават се на снимачната площадка, за да излязат от нея, хванати за ръка. Бурните житейски вълни не ги оставят заедно. Той продава мечтата си да бъде професионален фотограф и всичкото си имущество и заминава там, където не иска да бъде. Не без съпротива на решението му тя започва да се разделя със стария си живот, но не напълно, търсейки опора в следващия мъж.

Той и тя вървят по криволичещите си пътища, пресичайки се тук-там и осветявайки тъмнината на болезнените си грешки, довели ги до невъзможността да осъществят тъй мечтаното сливане на мъж и жена. Битките между старото и новото са неравностойни, но войната е спечелена чрез най-силния им съюзник – истината, за да ги едини – той и тя завинаги в лоното на любовта.

Книгата, която не можеш да опишеш с думи, книга, която извира от душата и може да се почувства единствено и само със сърцето, книга, за която самата Ирен казва, че я е написала, защото иска да сподели, да помогне на други, попаднали в нейното положение.

Вижте и

Освен в книжарниците, изданието ще можете да намерите и на вестникарските будки в цялата страна.

Любословие по в. Труд

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре