Сега четете
Реакции за случаят "Тучева" в професионалната ФБ група:

Реакции за случаят "Тучева" в професионалната ФБ група:

Колеги, случаят „Тучева“ наистина е клиничен. Профил с това име ми изпрати покана в LinkedIn в края на миналата година. Щом приех поканата, получих умопомрачителен с дължината и съдържанието си мейл, който се изкушавам да споделя с вас. Както се казва: Have fun! (Копирам текста тук без каквато и да е редакция.)
Офис АИИТЗПБ <[email protected]>
Attachments12/15/14
to me
Здравейте Г-жо Авджиева,
инж. Тучева Ви благодари за интересът на Застрахователна компания Лев Инс към Асоциацията, интегрираната интернет платформа за бизнеса www.it-farmer.bg и нейните проекти в Професионалната мрежа LIn!
Инж.Тучева започна подготовката за участието й на Евразийският бизнес форум в Турция и посещението й в централата на клиентите й от Зират Банк, Турция и ми възложи да Ви изпратя презентация на Асоциацията.
Това е линк от интервюто „Инвестиции и пазари на земеделска земя в България“, което инж.Тучева даде за националното радио, пълният текст е качен на страницата на Информационна Агенция „Фокус“ http://www.focus-news.net/…/vazmozhnostite-pred-turskite-in….
За него инж.Тучева получи благодарствени писма от Комисията по земеделие в ЕП, правителството, Посолството на Република Турция в България, Българската банка за развитие, Община Пловдив, Областна Администрация Пловдив, политици, депутати, инвеститори от индустриална зона „Тракия“, Зират Банк, Турция, земеделски производители( зърнари, зеленчукари, овощари, лозари, производители на етерични, технически и протеинови култури, млади фермери и животновъди).
Това е линк от предаването, което телевизията посвети на инж. Тучева и нейният проект за земеделието- Финансов форум в земеделието“Визията на България за новия програмен период: Гъвкавост на плащанията и агроекологични изисквания“ http://www.youtube.com/watch?v=cbiVHHfRev0.
Форумът се проведе в Пловдив, в началото на годината, веднага след представянето на новата селскостопанска политика на ЕК, преди Агра 2014, БАТАГРА 2014, Семинара на Зърнарите 2014. Аграрният Университет в Пловдив предостави Аулата напълно безплатно за събитието.
Инж. Тучева представи националните доплащания в земеделието ( СЕПП) през новият програмен период 2014-2020. Присъстваха представители на ЕК, МЗХ, Българската банка за развитие, депутати от бюджетната комисия на НС, кметове, областни управители, общински съветници, търговската мисия на Турция, инвеститори, политици, млади фермери и земеделски производители – зърнопроизводители, зеленчукари, овощари, лозари, производители на технически, етерично-маслени и протеинови култури, цветари и животновъди от цялата страна.
50 медии отразиха събитието, а от телевизията посветиха цяло предаване на инж.Тучева и проекта й ( това е трето поред предаване за инж.Тучева, в телевизионно студио). Това е линк от репортажа във в. „Български фермер“ http://www.bgfermer.bg/Article.asp?ArticleId=3556056 за проекта на инж.Тучева. След няколко дни и МЗХ ни станаха клиенти. С този проект Асоциацията затвърди стратегическто си присъствие в агробизнесът на България, което е изключително постижение само за по-малко от 4 години работа.
Нашите клиенти нямат контакти и връзки, те имат отдели „Маркетинг“, „Реклама“, „ПР“, Рекламни агенции, които са заети с други важни дейности и се обръщат към инж.Тучева да им прави:
– реклама на интегрираната информационна интернет платформа за бизнеса www.it-farmer.bg с над 100 000 индивидуални потребители (мениджъри от земеделието и индустрията) от цял свят;
– групите за бизнеса в социалната и професионалната мрежа мрежа, в които членуват евродепутати от комисията по земеделието на ЕП, министри, депутати, представители на Българската банка за развитие, Търговските мисии на Република Турция,Швейцария и старните от ЕС, представители на Бюджетната комисия към НС, общини, областни администрации, политици, инвеститори, земеделски производители- зърнари, зеленчукари, овощари, лозари, отглеждащи етерични, технически, протеинови култури, цветари и животновъди от цялата страна, точната аудитория за презентациите на марките и продуктите на Застрахователна компания Лев Инс- Ваши настоящи и бъдещи клиенти!
– Да им разработва продукти и услуги за земеделски производители и МСП в България с одобрени проекти за финансиране от ЕК (Зират Банк Турция)
– Маркетингова стратегия за реализация на пазара в България и ЕС ( Зират Банк, Турция и Лирекс Холдинг, София)
Наши клиенти са: МЗХ, МИЕ, Министерство на транспорта инфорамционните технологии и съобщенията, Международен панаир Пловдив
финанси: ДСК Банк, Райфайзен Банк, Уникредит Булбанк, Зират Банк, Турция, БУЛСТРАД ВИГ, Граве България
ИТ и телекомуникации: Суперхостинг.БГ, Теленор, БТК, Лирекс Холдинг, София
Вносители на селскостопанска техника: Титан Машинъри България АД
Торове: Евро Ферт АД, Димитровград ( подписаха на ранен обяд с инж.Тучева, преди Откриването на крългалта маса в Новотел Пловдив), много земеделски производители и МСП.
Инж. Тучева може да направи всичко, от което Застрахователна компания Лев Инс се нуждае бизнесът й в България да се развива успешно, да нараства пазарният й дял, дистирбуция и печалбата за страната!
СЕПП е важен за земеделските производетиле в България. Той заедно с продажбата на земеделската им продукция формира годишният им доход! Чрез СЕПП те купуват препарати за растителна защита, семена, торове и посадъчен материал, използват го да си вземат джип или като собствено финансиране при изпълнение на одобрен проект по ПРСР, инж. Тучева Ви предлага да заложите на:
1. Едногодишно каре/ лого с линк към страницата на Застрахователна компания Лев Инс с марки и финансови продкути и услуги за земеделието, на страницата с националните доплащания в земеделието ( СЕПП) през новия програмен период на ЕК 2014-2020 на интегрираната информационна интернет платформа за бизнеса www.it-farmer.bg с над 100 000 индивидуални потребители дневно и/ или едномесечно каре/ лого на Застрахователна компания Лев Инс на първа страница, с новостите и промоциите на Застрахователна компания Лев Инс за агробизнесът.
Карето/ Логото на първа страница е само за 1 месец.
– за по-дълъг период от 1 месец, Застрахователна компания Лев Инс, се задължава да представи финансовите си продукти за земеделските производители на поне едно мероприятие, годишно на инж. Тучева за земеделието.
– за едногодишно каре/ лого на първа страница, Застрахователна компания Лев Инс, трябва да доведе поне още 5 (пет) свои свързани фирми като партньори на поне едно мероприятие за земеделието на инж.Тучева и цялата реклама на Застрахователна компания Лев Инс за земеделието, включително и организацията на представяния и участия в други финансови събития и изготвянето и изработката на рекламните материали, отразяването в медиите, поне за една година да минават през Асоциацията.
2. Реклама в групите за бизнеса в социалната и професионалната мрежа на инж.Тучева, където членуват- евродепутати от комисията по земеделието на ЕП, министри, депутати, представители на Българската банка за развитие, Търговските мисии на Република Турция,Швейцария и старните от ЕС, представители на Бюджетната комисия към НС, общини, областни администрации, политици, инвеститори, земеделски производители- зърнари, зеленчукари, овощари, лозари, отглеждащи етерични, технически, протеинови култури, цветари и животновъди от цялата страна, точната аудитория за презентациите на марките и продуктите на Застрахователна компания Лев Инс – Ваши настоящи и бъдещи клиенти!
Прилагам оферти за:
1. Едногодишно каре на страницата със СЕПП 2014-2020 на интегрираната информационна интернет платформа за бизнеса www.it-farmer.bg, с над 100 000 индивидуални потребители дневно- Ваши настоящи и бъдещи клиенти!
2. Реклама в групите за бизнеса в социалната и професионалната мрежа, в които членуват- евродепутати от комисията по земеделието на ЕП, министри, депутати, представители на Българската банка за развитие, Търговските мисии на Република Турция,Швейцария и старните от ЕС, представители на Бюджетната комисия към НС, общини, областни администрации, политици, инвеститори, земеделски производители- зърнари, зеленчукари, овощари, лозари, отглеждащи етерични, технически, протеинови култури, цветари и животновъди от цялата страна, точната аудитория за презентациите на марките и продуктите на Застрахователна компания Лев Инс!
Офертите са валидни 10 работни дни!
Инж.Тучева ще помага с каквото може!
Инж.Тучева Ви желае успешна нова работна седмица!
Анелия Сиракова
Офис Мениджър
www.it-farmer.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре