Сега четете
Симеон Червенков от „Мастър шеф" два месеца пази победата си в тайна

Симеон Червенков от „Мастър шеф" два месеца пази победата си в тайна

simeon_masterchefСимеон Червенков е първият мастър шеф на България. Тристепенното меню на 33-годишния мениджър в IT компания, което представи на финала на кулинарното предаване, беше безупречно.

Той готви като шампион, възхити журито и беше избран за първи. На практика Симеон направи вечеря за 100000 лв., защото това е голямата награда в шоуто.

Би Ти Ви излъчи едночасовия финал на „Мастър шеф“ във вторник на запис. Финалният епизод на предаването е заснет още в края на април.

Така почти 2 месеца Симеон успява да запази победата си в тайна.

„За първото място знаеха само близките ми, защото те бяха поканени да гледат финала на живо. Приятелите и колегите ми обаче нищо не подозираха. През цялото време ме разпитваха, молеха да им дам жокер, да им подскажа. Бях железен в това отношение. Не казах и на леля ми, която живее в САЩ“, разказа

Вижте и

Симеон за волята, която е проявил, за да не се издаде.
„Криех, защото исках и те да преживеят всяко нещо, което ми се случваше по време на снимките“, обясни той.

Във вторник, когато по телевизията върви финалният епизод на „Мастър шеф“, той кани на гости семейството си и най-близките си приятели, за да им приготви трите ястия, с които спечели шоуто. Прави ги, без да си пести усилията – презентация, вкус, качество всичко е такова, каквото опитаха и професионалните готвачи в шоуто Андре Токев. Петър Михалчев и Виктор Ангелов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре