Сега четете
Докладът на Световната банка за регионалната кибер сигурност ще бъде представен в България

Докладът на Световната банка за регионалната кибер сигурност ще бъде представен в България

20150601181543-Световната-банкаВторото издание на международния форум Финансови иновации ще бъде на 16 юни в София. Организаторите Асоциация Банка на годината и Висшето училище за застраховане и финанси очакват и тази година сериозно международно присъствие на конференцията.

Гост на втората международна среща, посветена на финансовите иновации, ще бъде директорът на Финансовия център за аналитична подкрепа на Световната банка д-р Фернандо Монтес-Негрет. След премиерната презентация във Виена миналата седмица, в София той ще представи за първи път в България публично доклада на световната банка “Регионалната кибер сигурност във финансовия сектор – предизвикателства и решения”.

В програмата на форума внимание привлича и присъствието на Карин Рубинщайн, главен изпълнителен директор на израелската организация IATI, която обединява над 500 хайтек компании. Тя ще говори по темата „Израелската високотехнологична екосистема: Пътят към успеха.“

Българските финансисти, поканени за лектори, също са на много високо ниво. Сред тях са Петър Андронов, председател на Кънтри тийма и кънтри мениджър на КВС Груп за България, главен изпълнителен директор и председател на УС на СИБАНК, Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор и председател на УС на УниКредит Булбанк, Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка, Ани Ангелова, изпълнителен директор, Райфайзенбанк (България) и други.

Вижте и

Участниците във форума ще дискутират предизвикателствата пред финансовия бизнес в глобален и регионален аспект, използването на социалните мрежи в банкирането, влиянието на новите технологии върху работата на банките. В програмата са включени и представители на водещи международни компании като Хюлет Пакард и SIX Group – компанията която осигурява цялата инфраструктура на Швейцарския финансов център /борса, всички транзакции около ценни книжа, разплащателни системи и финансова информация

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре