Сега четете
,,Ролан Гарос" се връща по БНТ

,,Ролан Гарос" се връща по БНТ

fre-07Българската национална телевизия отново ще предава на живо мачове от откритото първенство по тенис на Франция „Ролан Гарос“ след около 20-годишно прекъсване. Основната платформа на държавната медия за турнира ще е БНТ HD. Предвижда се пряко да се отразят всички мачове на Григор Димитров, Цвети Пиронкова и евентуално Сесил Каратанчева, както полуфиналите и финала при мъжете. След изтеглянето на жребия на

22 май ще бъде уточнена и програмата, като има вариант някои от двубоите на нашите плюс финалът да вървят и по БНТ 1. В HD качество зрителите на БНТ могат да гледат и най-интересното от световното първенство по хокей на лед, което тече в Прага. Финалът е в неделя (17 май) и ще бъде излъчен от 21.40 часа.

За феновете на баскетбола остава да следят полуфиналните серии в НБЛ. Днес от 18.00 часа по БНТ HD и БНТ Свят ще върви срещата между Черно море и Академик, след като „студентите“ вече поведоха с 2-0 победи. В същия час, но утре е следващият двубой между Рилски спортист и Балкан, които засега, играят при 1-1 победи.

Вижте и

Дата: 13.05.2015 02:42
Източник: Любословие.БГ по БНТ/Меридиан мач – стр. 23

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре