Сега четете
Британската преса изпадна в умиление пред кралското бебе

Британската преса изпадна в умиление пред кралското бебе

10957201_922998057722025_8343752610479082965_oБританската преса разпространи с радост новината за раждането на дъщеричката на принц Уилям и съпругата му Катрин, като постави на първа страница снимки в едър план на новото попълнение в кралското семейство, съобщи АФП.

Много вестници издадоха приложение със снимки на щастливите родители и по-големия брат на малката принцеса. 21-месечният принц Джордж в събота по изключение се появи публично с родителите си на стълбите на болницата. Само в. „Индипендънт“ не посвети първата си страница на кралското бебе, а предпочете да се съсредоточи върху изборите на 7 май.

Принцесата е четвърта поред за наследяване на трона, след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и брат си принц Джордж. Принц Хари остава след нея на пето място. Кейт, която се омъжи за Уилям през април 2011 г, роди принц Джордж в същата болница през юли 2013 г. Името на бебето не се очаква да бъде обявено веднага. Когато се роди принц Джордж, името му беше съобщено след два дена. В залозите за името на бебето фаворити са Алис и Шарлът, следвани от Елизабет, Виктория и Даяна.

Във Великобритания не се е раждала толкова високопоставена принцеса, откакто кралица Елизабет Втора роди второто си дете принцеса Ана през 1950 г. Дъщерите на Принц Андрю принцесите Биатрис и Юджини бяха пета и шеста за наследяване на престола, когато се появиха на бял свят.

Вижте и

сн. The British Monarchy

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре