Сега четете
„Дневният живот на нощните пеперуди" спечелил конкурса за роман на „Сиела", излезе от печат

„Дневният живот на нощните пеперуди" спечелил конкурса за роман на „Сиела", излезе от печат

Dnevniqt-Jivot--EРоманът на Деница Дилова, спечелил конкурса за роман на „Сиела“, излезе от печат

„Дневният живот на нощните пеперуди“ на Деница Дилова е разказ за Нина Бранкович – забавна, привлекателна, умна, трийсетгодишна и професионално неудовлетворена.
Първо място в конкурс „Нов български роман“ на издателство „Сиела“

Напоследък не гледах на четенето с много добро око. Не познавам никой, който е станал добър човек, защото е чел много. На четенето се приписват излишно много добродетели. Но защо никой не споменава порочния му характер?
Наблюдавах как четенето дава само повече власт на лошо­то. То правеше онова, което правеха и парите, с тази разлика, че за лошата страна на парите никой не хранеше съмнение. Ня­кога четенето може и да е било полезно, но в новия век служи на злото.

Запознайте се с Нина Бранкович – забавна, привлекателна, умна, трийсетгодишна и – както
всички нас – професионално неудовлетворена. След един инцидент чашата прелива и Нина решава рязко да смени посоката на живота си. Заедно със своя приятел Даниел, умен, арогантен, секси, и – какво да се прави момичета – да, гей, се впускат в авантюра, която ще промени живота им завинаги.

Дневният живот на нощните пеперуди на Деница Дилова е дръзко пиршество на остроумието, абсурда и цинизма на едно време, което на пръв поглед носи цялата свобода на неограничените възможности, а всъщност ни парализира в оковите на добре устроеното ежедневие.

Вижте и

Цена: 12,90 лв.

Издателство Сиела

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре