Сега четете
ThinkDigital представи първите лектори на фестивала за дигитален маркетинг ICEEfest 2015

ThinkDigital представи първите лектори на фестивала за дигитален маркетинг ICEEfest 2015

digitalen marketingInteractive Central and Eastern Europe Festival (ICEEfest) 2015 ще бъде най-голямото издание на фестивала за дигитален маркетинг досега, обявиха организаторите от ThinkDigital. Сред лекторите ще са представители на големи световни компании като Uber, Facebook, Google, Twitter, Shazam, ключови медийни фигури от The New York Times, El Pais, AS, Kurier, както и някои от най-награждаваните рекламни и пърформънс маркетинг агенции в Европа и САЩ.

Традиционно фестивалът ще се проведе в Букурещ, Румъния, а изданието през 2015 г. ще се случи на 11 и 12 юни в Grand Cinema & More в румънската столица. Водещ на събитието тази година ще бъде британският комик Джеф Лийч.
По време на фестивала ще бъдат проведени две вечерни събития, носещи имената Music Viral и Viral Movie. ICEEfest 2015 ще бъде и домакин на церемонията за връчване на наградите за дигитален маркетинг Romanian IAB Mixx Awards, както и на състезанието „200 секунди слава“ за стартиращи компании. Скоро ще бъдат обявени и още поне 30 имена на лектори от компании в областите медии, креативност, маркетинг, електронна търговия, рекламни техники, онлайн приложения, пише още в прессъобщението.

Любословие по http://www.capital.bg/; Снимка: socialevo.net

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре