Сега четете
"Мис Пепеляшка" започва на 9 април

"Мис Пепеляшка" започва на 9 април

nova-tvКралица на красотата и момиче от село си разменят ролите в поредния риалити експеримент на „Нова телеоизия“

Чия корона тежи повече – на кралицата на красотата или на обикновеното момиче? Този въпрос ще зададе най-новото предаване в ефира на „Нова телевизия“ „Мис Пепеляшка“. В него обикновено момиче ще напусне живота на село, за да попадне под светлините на прожекторите, а пък кралица на красотата ще се сбогува с лукса, за да се изправи лице в лице с една сурова и напълно непозната действителност.

На 9 април (четвъртък) две коренно различни реалности ще се озоват една срещу друга. Културният шок от тяхната среща ще доведе до серия от любопитни ситуации, въпроси и житейски равносметки.

Предполагаемият жанр е документално риалити – риалити експеримент. Телевизията засега не съобщава повече подробности за продуцент, участнички, водещ и дори планиран брой епизоди. Това, което се знае, е, че предаването е по лиценз, но се заснема изцяло на местно ниво, с български участници.

На малкия екран ще оживее сюжетът за бедното момиче, получило шанса да промени съдбата си една обикновена жена ще се раздели със селото, за да посрещне най-вълнуващата промяна. Тя ще се размени с истинска кралица на красотата и ще заживее в „нейните обувки“ – ще се раздели със скромния си дом, за да прекрачи прага на луксозна къща, ще замени обикновени дрехи със скъпи тоалети, ще изпита удоволствията в живота на богатите, за които никога не се е осмелявала да мечтае.

Вижте и

Неочакваната промяна обаче ще донесе със себе си и не малко предизвикателства. Главната героиня ще трябва да покаже, че може да се справи както с лъскавата страна на охолния живот, така и с другата страна на монетата – задълженията и отговорностите на една звезда.
„Мис Пепеляшка“ ще провокира зрителите и с още една трансформация, а именно как кралица на красотата ще свали бляскавите дрехи, за да се превърне в най-обикновено момиче. Ще оцелеят ли скъпите обувки по прашния селски път, как ще я посрещнат хората на село и какво се случва, когато короната на красотата се изцапа с кал? Отговорите на всички тези въпроси може да намерите в новия риалити експеримент на „Нова телевизия“ „Мис Пепеляшка“.

Дата: 31.03.2015 00:01 Източник: Luboslovie.bg по медии сн. http://escapepod.org/

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре