Сега четете
„Нова" и Би Ти Ви с шест нови програми за 15 дни

„Нова" и Би Ти Ви с шест нови програми за 15 дни

btv-nova-imНад 1 милион бяха зрителите на първия епизод на „Като две капки вода“ по данни на „Нилсен Атмосфиър“.

Третият сезон на шоуто започна по Нова тв навръх 3 март. Също в празничната вечер над 1 милион изгледаха и старта на „Мастър шеф“ – готварското шоу, което се излъчва по Би Ти Ви.

Истината е, че съвсем умишлено двете телевизии започнаха новия си сезон едновременно. И това е само началото. След като два месеца пускаха сериали, за 15 дни те ще направят премиери на още 6 програми.

Вече започна вторият сезон на „Кошмари в кухнята“ с шеф Иван Манчев. Ден по-късно – на 6 март, Би Ти Ви отвърна с найсмешния сериал, произвеждан някога у нас. „Столичани в повече“ се завръща с осмия си сезон. Продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков, който е и в главната роля, този път са поканили за участие и други звезди.

На сцената излизат великолепният Никола Анастасов, певицата Мария Илиева и актьорът Станислав Яневски, прочул се и по света с ролята си в „Хари Потър и Огненият бокал“. Този сезон разказва за истински събития от българския обществен живот. Всъщност той щеше да ги прогнозира, ако беше излъчен миналата пролет, каквито намерения имаше тогава телевизията. Удивително, но сценаристите бяха предвидили и служебното правителство, и предсрочните избори, и желанието за референдум.

Когато Нова тв пусне всички свои предавания, предвидени за този сезон, ще се окаже, че всяка вечер от седмицата ще излъчва собствена продукция – толкова са много. Следващото шоу – „И аз го мога“, тръгва днес от 20 ч и показва как 10 известни лица могат да подлагат психиката и физиката си на изключителни натоварвания.

Нова тв отдавна си е създала имидж на забавна телевизия, но винаги е обичала и изключенията, с които предлага на зрителите си качествена публицистика. Вероятно и на 14 март ще се случи нещо подобно, когато в 15 ч – събота късен следобед, тръгва новото „Комбина“. Това е дълго чаканият журналистически магазин на Лора Крумова и Галя Щърбева.

Вижте и

Ще трае 3 часа.

В неделя по традиция е премиерата на четвъртия сезон на „България търси талант“ по Би Ти Ви – с обновено жури и нов водещ.

Най-екзотичното е оставено накрая. „Нова“ приключва с премиерите за месеца на 17 март от 21 ч с новото риалити „Женени от пръв поглед“. То започва със сватба. Младоженците в този тв експеримент никога преди това не са се виждали, срещат се в обредния дом и се вземат.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре