Сега четете
Как се жениш от пръв поглед

Как се жениш от пръв поглед

pigeon_lovers_22719Социалният експеримент на Нова телевизия „Женени от пръв поглед” ще стартира на 17 март, но спекулациите относно достоверността му вече започнаха.

Възможно ли е някой здравомислещ човек наистина да се съгласи да се венчае с напълно непознат човек и то в ефир пред очите на толкова много хора?
И тук не става въпрос само за излъчване на моменти от приготовлението за сватбата, заснемане на ритуала в църквата, но и за първата брачна нощ и началото на съвместния им живот.
Можеш ли да се довериш сляпо на някакви специалисти, които са решили кой е най-подходящият човек за теб?

Традиционно, по-голямата част от българите са на мнение, че сюжетът и героите в предаването са подставени лица и всичко е направено само за спечелването на по-голям рейтинг.

Мераклиите бяха близо 1000
Разбира се, има и непоправими романтици, които вярват, че този социален експеримент наистина ще помогне за създаването на едно истинско семейство. Истината е, че първоначално идеята на предаването беше различна. Продуцентите бяха решили да съберат 10 мъже и 10 жени, които трябваше да се опознаят един друг, излизайки на срещи. Любопитното е, че на кастингите се явиха близо 1000 човека.

От Нова телевизия съобщиха, че средната възраст на кандидатите е 27 години, а най-голям брой са тези, които са родени в други градове, но живеят и работят в София. Над 80 на сто от явилите се на кастинга са със стабилна професия, реализирани в своята област.

Вижте и

Тези факти показват, че в България има много млади хора, които или не могат да започнат връзка с подходящ партньор, или не знаят как да я задържат. Очевидно много са самотните българи, затова и в родния ефир има нужда от такъв тип предавания. Каквито хората, такава и телевизията!

Любословие по sbj-bg.eu

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре