Сега четете
Нова пуска риалити за моми и ергени

Нова пуска риалити за моми и ергени

btv-nova-imПрез пролетта Нова телевизия ще изненада зрителите си с ново праймтайм предаване. Медията вече набира желаещи за участие в експеримент, който ще търси подходящия партньор за необвързани мъже и жени. Условието е кандидатите да са на възраст между 25 и 45 г. да нямат деца и да са готови за сериозна връзка. Организаторите канят и хора, които вече са опитвали различни начини за намиране на партньор, включително чрез сайтове и агенции за запознанства.

На престрашилите се Нова обещава, че този път те ще пробват „нещо радикално различно“. „Събрахме най-ярките умове на България, за да намерят любовта на вашия живот – твърдят продуцентите. – Чрез научни тестове те ще се опитат да открият най-правилния партньор за вас. Не пропускайте уникалния шанс да научите нови неща за себе си от интервютата, които ще проведете с експертите. Така ще научите истините за себе си на съзнателно и подсъзнателно ниво – какъв тип връзка търсите, какъв е вашият емоционален и психологически профил.“

Неотдавна шефът на Нова Дидие Щосел съобщи за „Преса“, че новото предаване ще е по международен лиценз, но без да даде повече подробности. Сред най-известните световни сватовнически формати са „Ергенът“ (The Bachelor), „Игра на срещи“ (Dating Game), „Джо Милионерът“ и т.н. Преди да станат известни, Арнолд Шварценегер и фара фосет са участвали в „Игра на срещи“.

Проектът на Нова няма да е първото предаване за необвързани в родния ефир, но очевидно ще е най-мащабният. Сред най-ранните подобни програми преди десетина години бе „Любовни квартири“ по БНТ. През есента на 2013 г. Нова също опипа почвата с шоуто „Марс и Венера“, водено от фолкпевицата Камелия.
Преди време „Шоуто на Слави“ също предложи сходно риалити за необвързани – „Красавицата и отличникът“. В него участваха десет двойки, съставени от манекенки и добре образовани млади мъже. Момчетата и момичетата трябваше да изучават навиците на половинките си, след което продуцентите ги подложиха на тест. Победиха 20-годишната Сияна Чалъкова и 26-годишният Александър Карамитов, които на финала получиха луксозни джипове

Двойката спечели първото място, след като Сашо изброи без запъване имената на всички членове от семейството на Сияна.

След три сезона в ефир от пролетната програмна схема на Нова отпада танцовото шоу „Денсинг старс“, научи „Преса“. За него този сезон предстои пауза, като мястото му ще се заеме от споменатата нова рубрика за запознанства. Телевизията се отказва и от неделното предаване на Ани Салич„Преди новините“.
По Би Ти Ви от понеделник също тръгва ново предаване – „Истински истории“.

То ще е от типа документално риалити и ще се прави от продуцентите Иван и Андрей. Те няма да са негови водещи. „Истински истории“ ще се конкурира със „Съдби на кръстопът“ по Нова. И двете претендират, че възпроизвеждат действителни случки от живота, изиграни от непрофесионални артисти. Освен в понеделник „Истински истории“ ще се излъчва и във вторник от 21,30 ч.

Би Ти Ви ще предложи още два нови проекта в следващата си програмна схема. Единият е риалитито за готвачи „Мастър шеф“. От вторник до неделя продуцентите организират последния кастинг за него – в София.

Вижте и

През декември такива имаше и във Варна и Пловдив, след което от телевизията съобщиха, че за участие са се записали над 500 мъже и амбициозни домакини.

Втората нова рубрика по Би Ти Ви е лотарията „Бинго милиони“. Тя ще се появи в ефира още този месец. Както „Преса“ вече писа, водещ на играта ще е актьорът Владо Карамазов. През пролетта със сигурност ще има нов сезон и на шоуто за дарования „България търси талант“.
Би Ти Ви спира социалното предаване на Наталия Симеонова „Предай нататък“. Русокосата водеща вече си взе довиждане със зрителите.

Дата: 03.01.2015 00:08  Източник: Любословие по в. Преса – стр. 38 Автор: Светослав СПАСОВ

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)
  • Възрастовите ограниения, които предлагате са ярка форма на дескриминизация. АЛООООО !!! Опомнете се , в кой век живеете !! :0
    Какво искате, да Ви осъдя за 2 000 000 $ ???

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре