Сега четете
Бетина смени Дянков с Даниел Митов

Бетина смени Дянков с Даниел Митов

22_b043v4Жотева вече официално е гласът на Външно министерство, след като оглави пиара във ведомството. Дългокраката Бети пак се уреди, съскат завистниците, които припомнят, че за няколко години тя мина през няколко министерства, без някой да издребнява върши ли й работа дипломата за философ. Бетина обаче е пълен непукист към клюките и демонстративно показа, че сменя ресора със смяна на визията – вече не е блондинка, а брюнетка с гладки коси последна мода. Чаровната скорпионка даже е смъкнала няколко килограма, за да е в тон със стройния и красив министър.

Самата тя не крие, че дължи всичко на спартанския режим – ежедневно потене на тренажора и никакво чревоугодничество. Не е сменила само любимите си впити панталони и блузки. Няма спор, че Бетина умее да влезе под кожата на ВИП-политиците. След края на тв кариерата й тя директно отлетя за Брюксел където 3 години беше говорител на Постоянното представителство на България към Европейския съюз. През 2010 година обаче на журналистката й домиля за България и взе обратния самолет, за да се влее в екипа на най-мълчаливия вицепремиер – Симеон Дянков.

Журналистите добре помнят как „желязната Бети“ не даваше на никого да припари до него в по-напечени ситуации. За финансист №1 думата на чепатата му сътрудничка беше закон. Еротичният тембър на гласа на Бетина вероятно е оказал ефект и при служебния министър Калин Христов, който преструктурира отдела и Жотева бе прехвърлена в икономическото ведомство.
Преди да влезе във Външно, Бетина беше сред видните протестъри, а впоследствие медиен съветник на вицепремиерката Екатерина Захариева, фаталният чар на Бетина е известен още отпреди 20-ина години. В БНТ тя почти бе превзела ефира и дори водеше собственото предаване „Днес“.

Вижте и

Предишната си фамилия Чампоева тя наследи от брака си с кадъра на Външно
Огнян Чампоев, с когото се разведе, след като той замина като посланик в Камбоджа. Тъкмо тогава за сърцето на хубавицата се пребори спортният корифей и плейбой Сашо Йовков, който обаче изпита на гърба си каления й характер, след като Бетина го напусна и замина за Брюксел. Следващият й брак бе с бизнесмен, с когото мъжетрошачката отлетя за столицата на Европа.
Дата: 12.11.2014 01:05 Източник: Всеки ден – стр. 10

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре