Сега четете
Сутрешният блок на БНТ 2 с нов водещ от 31 октомври

Сутрешният блок на БНТ 2 с нов водещ от 31 октомври

BNT 2 Ilia Iliev 2Илия Илиев ще буди зрителите в „Добро утро с БНТ 2“ заедно с Карина Караньотова и Тони Рапонска

Зрителите на БНТ 2 ще се будят от петък (31 октомври) с нов водещ. Това е спортният журналист Илия Илиев, който се присъединява към добре познатото на зрителите дамско дуо Карина Караньотова и Тони Рапонска в сутрешния блок „Добро утро с БНТ 2“. Илия Илиев ще бъде на екран всеки петък от 07:00 часа.

Илия Илиев е част от екипа на новините на БНТ 2 от 2013 година. Започва кариерата си като спортен журналист във вестник „7 дни спорт“. Бил е репортер и редактор в bTV, както и като хоноруван кореспондент на вестник „24 часа“. Специално за ежедневника той успява да вземе интервю от футболната легенда Диего Марадона, което определя като един от най-щастливите си професионални моменти.

Вижте и

Извън работата си в медии, Илия е коментатор на много лекоатлетически и други спортни събития. Сред тях са Световното първенство по полумаратон в Каварна (2012 г.), Европейското по планинско бягане в Боровец (2013 г.) и Балканските шампионати по лека атлетика през 2011 и 2013 година. За известен период той е бил мениджър на маркетинга и рекламата в ЦСКА.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре