Сега четете
bTV променена от септември

bTV променена от септември

Два хитови формата, любими предавания с нова визия, ден и час и премиерни касови филми изграждат праймтайма на bTV .

Тази есен телевизионните зрители ще имат възможността да се насладят на двата най-успешни световни формата – „Survivor” и „The Voice Of”, които от средата на месец септември ще се излъчват в праймтайма на bTV. На 15 септември от 20:00 часа българските зрителите ще станат свидетели на старта на по-силния от всеки, пети сезон на екстремното риалити – „Survivor Камбоджа”. Броени дни след него ще стартира и най-гледаното музикално шоу – „Гласът на България”. Предаването, в което само гласът има значение, ще стартира на 21 септември от 20.00 часа, но ще изненада зрителите с втори епизод веднага на следващия ден, 22 септември.

Преди голямото завръщане на двата световни формата в ефира на bTV, от 1 септември поетапното стартират и всички ключови предавания на bTV за новия телевизионен сезон. Първи ще поздравят зрителите от екипа на „Преди обед”, които тази есен ще бъдат 30 минути повече със зрителите на медиата – от 9.30 до 12.00 часа. От първата седмица на месеца в обичайния си час се завръща и „Шоуто на Слави”.

През уикенда първи ще се завърнат предаванията „Тази събота” и „Тази неделя” с водещи Мариана Векилска и Диана Любенова. На 6 септември към тях ще се присъедини и Жени Марчева. По този начин палитрата от теми и събеседници ще стане още по-богато и професионално представена.

Дебют в нов ден и час ще направят две от най-гледаните предавания на медиата – „Комиците” и „120 минути”. От 6 септември комедийното шоу ще се излъчва всяка събота от 22 часа, а публицистичното предаване с водещ Светослав Иванов ще се излъчва от 7 септември всяка неделя от 17.00 часа и ще изненада зрителите с нова концепция. На следващия ден, 8 септември, от 17.30 часа „Лице в лице” със зрителите отново ще застане и Цветанка Ризова. На 13 септември по bTV се завръщат „Cool…T” с Петя Дикова и уникалният социален проект „Предай нататък” с водещ Наталия Симеонова. В четвъртия сезон на предаването зрителите ще видят още повече позитивни и слънчеви истории. „Последни” на 21 септември ще се завърнат Меги и Нели с тяхното предаване „Търси се”.

Вижте и

Не само с качествени програми, но и с богато филмово разнообразие ще започне есенният сезон по bTV. Сред хитовите заглавия са „Отбранителна линия”, „Невъзможно бягство”, „Вътрешна афера”, „Чужденецът”, „Мисия Лондон” и други.

Любословие по информация на BTV, 27.08.2014

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре