Сега четете
„Лудогорец” излиза в решителен мач срещу „Стяуа” – тази сряда, пряко по bTV

„Лудогорец” излиза в решителен мач срещу „Стяуа” – тази сряда, пряко по bTV

UEFA CL_Ludogorec_Steaua_27.08Момчетата на Георги Дерменджиев излизат в мач на истината и без право на грешка тази сряда, 27 август. Срещата реванш за влизане в груповата фаза на УЕФА Шампионска лига ще бъде с начален час 21:45и ще бъде предавана пряко в ефира на bTV Action и онлайн на voyo.bg. Студиото преди мача е с начален час 21:00 с водещ е Крум Савов, а неговите гости ще бъдат част от многобройните приятни изненади за зрителите на канала. На живо от националния стадион „Васил Левски”  ще се включат спортните журналисти на bTV Алекси Сокачев и Васил Делов.

Първият мач между „Стяуа” и „Лудогорец” завърши с минимална победа на румънския тим от 1:0. Единственото попадение бе дело на Александру Чипчиу, който успя да се разпише във вратата на Владо Стоянов две минути преди края на двубоя в Букурещ.  При победа на „Лудогорец” тимът от Разград ще се превърне във втория български отбор, който ще играе в групите на най-силния клубен футболен турнир в Европа.

В сряда каналите на bTV Media Group ще направят своите зрители свидетели и на още три реванша от плейофната фаза на УЕФА Шампионска лига. Емирейтс Стейдиъм ще приеме срещата между английския гранд Арсенал и турския Бешикташ, а двубоят ще се излъчи по RING.BG от 21:45 часа. Двубоите между Атлетик Билбао и Наполи и този между Байер Леверкузен и Копенхаген ще бъдат предавани ексклузивно на VOYO.BG, като и двете срещи са с начален час от 21:45 часа.

Вижте и

Преди двубоят с най-голяма важност за България, каналите на bTV Media Group ще излъчат още 5 двубоя от плейофите. На 26 август един срещу друг ще се изправят Порто – Лил от 21.24 часа по bTV Action и voyo.bg, Зенит – Стандарт Лиеж от 19.00 часа и Селтик – Марибор от 21.45 часа по RING.BG и voyo.bg,и БАТЕ – Слован Братислава от 21.45 часа по voyo.bg.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре