Сега четете
Списание "One World" събра дипломатическия корпус на "Пътешествие на вкусовете"

Списание "One World" събра дипломатическия корпус на "Пътешествие на вкусовете"

Списание „One World“ събра дипломати, политици, бизнесмени и приятели на бляскаво парто „Пътешествие на вкусовете“. В балната зала на „Кемписнки хотел Зографски“ гостите опитаха 15 на ционални ястия от цял свят.

Вечрета предложи изпълнения на традиционни танци ми музика от Малайзия, благотоврителен търг и модно ревю на вечерни тоалети, бижута и очила. Сред гостите се отличиха Димитър Куцаров, председател на Сдружние „България си ти!“, бившият министър Трайчо Трайчев, Али Саид Ал-Катири – ръководител на мисията на Султанат Оман в България и един от патроните на партито.

Сн. Миро Златев, Булфото

[spider_facebook id=“1″]

Виж също:

 

Ахмет Талеб: Винаги преди войната има медийна война

Ахмет Талеб: Винаги преди войната има медийна войнаАхмет Талеб е избрал да завърши Журналистика в България. Днес той е журналист в One World, International magazine. Талеб произхожда от кралска иракска фамилия на интелектуалци и художници, бяга от режима на Садам,…

Вижте и

Ахмед Талеб

Ахмед ТалебАхмед Талеб е състудент на водещия Любен Дилов-син. Днес той е журналист в One World, International magazine. Талеб произхожда от кралска иракска фамилия на интелектуалци и художници, бяга от режима на Садам,…

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)
  • Много полезна и актуална информация,прекрасно представена от професионални журналисти.Благодаря Ви,че ни поднасяте истината,такава,каквато е.Желая Ви успех !

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре