Сега четете
Завладяваща мини поредица „Истинската Бяла кралица и нейните съперници“ по Viasat History

Завладяваща мини поредица „Истинската Бяла кралица и нейните съперници“ по Viasat History

Picture Shows: Elizabeth Woodville (drama recon played by Kari Kleiv)Завладяваща мини поредица „Истинската Бяла кралица и нейните съперници“ обещава да прикове вниманието на зрителите  днес от 22:00 часа, по Viasat History.

Утвърденият историк и автор Филипа Грегори ще ни разкаже изключително интригуващите истории на три жени, които са преживели предателствата и кръвопролитията на династичния конфликт, известен като „Войната на розите“.

Основен фактор според Грегори, за да разберем този несигурен и определящ момент в английската история, е вникването в същността на жените, които са били в центъра на семейните войни, разкъстващи аристокрацията. За любителите на историята и конспирациите Viasat History ще покаже силната битка между роднини, а не между държави, верността, бунтовете, заговорите и предателствата на тези три жени, които са имали решаваща роля при формирането на историята на Англия.

Вижте и

През юли феновете на мистериите ще могат да гледат документалния филм „Делфи – защо е важен?”. Той ще разкрие историята на мястото на известния оракул – град Делфи. Какво е привличало пътешественици от целия древен свят да се стичат към оракула ще разберем на 28 юли, в 22:00 часа по Viasat History.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре