Сега четете
Смъртта на „Боровец” в изложба на Денислав Стойчев

Смъртта на „Боровец” в изложба на Денислав Стойчев

 

1609570_10201102226186811_1486696692_n-Копие-200x300Студентът по журналистика в Софийския университет Денислав Стойчев ще представи в четвъртък от 17,30 часа в читалище „Зора“. Ямбол, пл. Захари Стоянов първата си самостоятелна фотоизложба. Логично е тя да е от фотоси/ Денислав не ходи никъде без съответната апаратура, още по-логично е тя да е на ямболска тема/ младият автор има все още тежък сантимент към родния град/.

 

Още по-логично е, че Стойчев ще покаже пред публиката в читалище „Зора” смъртта на лесопарк „Боровец”, защото това е един от символите на Ямбол. Ако трябва да сме точни-беше, защото от него след свирепите пожари не остана почти нищо.

 

Именно страшната игра на огъня запечати за идните Денислав Стойчев, който има прекрасното качество да се „бута” навсякъде. Навсякъде, където е интересно, а не да дебне поредния банкет на велможите, за да направи някое албумче.
”Освен образите по стените, участници в експозицията са самата изложбена площ и посетителите, чийто обем от фонова информация и лична позиция по темата запълва белите полета. Това означава, че изложбата е само ямболска и в този си вид не може и няма да бъде показвана никъде другаде”, така определя предстоящата си изява в читалище „Зора” възпитаникът на Гимназията с преподаване на чужди езици „Васил Карагьозов”.

 

Пред наш репортер той сподели, че имал на разположение само една седмица, за да подреди изложбата, което е убийствено кратко време, но Денислав е правил и по-луди работи.

Вижте и

 

При това винаги с успех.
Като анонс за публиката/надяваме се, за разлика от лесопарк „Боровец”, все още жива и ведра/, открехваме с помощта на автора леко завесата. И който дойде в читалище „Зора”, ще се озове сред:
– Портрети на последните останали, но мъртви, 46 дървета по северния склон на хълма
– Борба за Боровец – пожарите от август и септември 2013
– Импресии, експресии и експерименти
– Звукови колажи*
– Видеоарт*
– Намерени обекти
– Спорадични прояви*
*само по време на откриването

[spider_facebook id=“1″]

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре