Сега четете
Музикалната програма по случай 80 годишнината на БНР

Музикалната програма по случай 80 годишнината на БНР

13-01-15-39659В „Преди всички“ Хелия Чавдарова представи  музикалната програма послучай честванията на 80 годишнината на БНР. Най-близката проява е на 21 юни в Благоевград, на площад Македония – това е пъвият лъч, с който тръгва концертното турне не оркестъра за народна музика на  националното радио с диригент Димитър Христов и специалните гости Янка Рупкина, Валерия Момчилова и Володя Стоянов.

След това  оркестърът е във Видин – на 27-ми юни и в Шумен – на 13 юли. Биг бендът на националното радио ще  свири във варна и Бургас в началото на септември, след това в Пловдив и в Стара загора. Музикантите ще имат участие и на Аполония и солист ще бъде Васил Петров.

Йорданка Хрпистова също ще пее. В близките дни, от 4 до 6 юли,  в София ще се п роведе един малък фестивал на нашите  музикални състави. Завършен е вече албумът с Милчо Левиев, Биг Бенда и хор Космически гласове. Този албум ще има представяне през октомври. Започна и подготовка по един рок-симфони концерт, който ще се състои на 24 ноември в зала 1 на НДК. Ще участват формация Студио Балкантон, Щурците, Сигнал, Д 2, Фактор, Валди Тотев, песните на Борис Карадимчев и др.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре