Сега четете
X Factor тръгва из България

X Factor тръгва из България

X Factor_Casting 2013X Factor тръгва из България – от 2 юли започват кастингите за третия сезон на музикално шоу №1 в света. В продължение на 11 дни и на територията на 5 града хиляди таланти ще се опитат да докажат, че заслужават да бъдат новите музикални звезди на страната.

По традиция първият домакин на кастинг маратона ще бъде старата българска столица Велико Търново – на 2 юли /Гранд Хотел Янтра/ търновци ще претендират и за титлата „музикална столица на страната”.  В търсене на X Factor в Русе екипът ще се впусне на 3 юли /хотел Рига/. В продължение на 2 дни – 5 и 6 юли, Варна ще посрещне най-големите музикални таланти в града и региона във Фестивалния и конгресен център. Градът на първия X Factor на България Рафи – Бургас, ще търси големите надежди на родната сцена на 8 и 9 юли /хотел Аква/. Пловдив ще посрещне новите X Factor-и на 11 и 12 юли /Дом на културата „Борис Христов”/, а последен домакин на кастинг маратона, но за най-дълъг период – от 14 до 16 юли, ще бъде София /НДК, Studio 5/.

Само на официалния сайт на шоуто xfactor.novatv.bg вече са се записали два пъти повече кандидати, в сравнение с миналата година, като се очаква напливът на място в градовете да бъде още по-голям. От участници в „Стани богат” до кандидати с музикален опит в Доминиканската република са сред претендентите да излязат на голямата сцена. Възрастовата граница на бъдещите X Factor-и също е разнообразна – впечатление прави големият брой хора на средна възраст, вдъхновени от историята на мама Люси. Във втория сезон на шоуто 63-годишната детска учителка беше истинска фурия и редовно вдигаше на крака и публика, и жури с изпълненията си. „Искам да докажа, че за таланта няма възраст и че звезда може да се стане по всяко време”, мотивира се 50-годишен кандидат. Друг пък се заканва, че притежава всички качества да стане „новата Сюзън Бойл”. С още по-голям хъс и амбиция се записват и младите кандидати, някои от които са толкова нетърпеливи, че разкриват и музикалния си репертоар, с който обещават да впечатлят журито.

Кои от тях обаче ще успеят да извървят пътя до финала? Колко още по-мащабен и внушителен може да бъде X Factor? Кои ще бъдат новите звезди и новите вълнуващи истории, които третият сезон на музикално шоу №1 в света ще открие – отговорите тази есен по Нова. Преди това обаче – X Factor кастинги – от 2 до 16 юли във Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София.

Велико Търново – 2 юли – Гранд Хотел Янтра

Русе – 3 юли – хотел Рига

Варна – 5 и 6 юли – Фестивален и конгресен център

Вижте и

Бургас – 8 и 9 юли – хотел Аква

Пловдив – 11 и 12 юли – Дом на културата „Борис Христов”

София – 14, 15 и 16 юли – НДК, Studio 5

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре