Сега четете
“Последвай ме!”…

“Последвай ме!”…

Ivaylo-Zahariev-Az-karam-velosiped-posledvai-me-IMG-0333-070514_600_9428Какво може да обедини творци, спортисти, бизнесмени, журналисти?
Оказа се, че е Негово Величество Велосипедът!

Първите пет известни личности, които подкрепиха кампанията “Аз карам велосипед, последвай ме!” вече са разкрити. Началото на кампанията постави актьорът Ивайло Захариев, последван от спортистът Стойко Сакалиев и журналистът и ТВ водещ Милен Цветков. Сред представителите на бизнеса пък е предприемачът Максим Митков, а певицата Рут Колева има честта да е единствената засега жена в “отбора на велосипедистите”.

Какво обединява всички тези хора от пет толкова различни сфери на дейност и интереси, можем да разберем от усмивките на лицата им когато заговорят за любовта си към велосипедите. Те споделиха своите истории, които свързват с колелото и така дадоха своя принос към популяризирането на карането на велосипед в града, сред природата, за отдих или спорт.

Посланиците на колела отправиха своя апел “Аз карам велосипед, последвай ме!” към всички, които искат да водят по-здравословен, изпълнен с приятни емоции и същевременно природосъобразен начин на живот.

Инициативата се реализира съвместно от MaxEurope, CSR Bulgaria и www.maxbike.bg. Кампанията ще продължи до края на юли и през тези повече от два месеца от нейния старт на 15-ти май, ще се случват множество инициативи в подкрепа на карането на велосипед и превръщането му в алтернатива за транспорт, отдих и спорт за все повече българи.

Към края на кампанията всеки един от вас също ще има възможност да пресъздаде тези положителни емоции в своята История на колело. В партньорство с Гери Турийска ще бъде сложен финалът на кампанията с „Пощенска кутия за приказки“ и конкурс за есе на велотема.

Ето малка част от това, което споделят звездите, а целите истории можете да прочетете наhttp://maxeurope.eu/media/azkaram/.

  • “Само хората, които не карат велосипед не знаят какво изпускат” Ивайло Захариев
  • “Когато карам колело се чувствам по-добре, по-жизнена, по-раздвижена. Не виждам смисъл да тренирам във фитнеса, когато мога да съчетая полезното с приятното – да се придвижа до някъде и същевременно да поддържам форма и тонус.” Рут Колева
  • “Колелото пази ставите, но същевременно с това – натоварва цялото тяло. Работи с всеки един мускул и така имаш здраво тяло, но и млад дух!” Стойко Сакалиев
  • “Едно от най-важните неща, свързано със здравето на хората е въздухът. А колкото повече хора свикнат да карат велосипед в града, толкова по-чист въздух ще дишаме ние и нашите деца.” Милен Цветков.
  • “Велосипедът ти помага и да се справиш с ежедневния стрес. Дава ти свобода на движение и възможност да си винаги с енергия и тонус, предлага ти близост с природата.” Максим Митков
    опълнителна информация за кампанията:
    “Аз карам велосипед, последвай ме!” е социална инициатива, която цели чрез позитивно споделяне да популяризира карането на велосипед в града като път към здравословния и по-качествен начин на живот. Тя стартира на 15 май и в продължение на повече от два месеца Посланиците на колела ще разказват своите истории на велосипед и ще дадат своя пример за подражание.

    Официални медийни партньори на този етап:
    Дарик News, Списание Осем, b2b Magazine, Новинар, Класа, Твоят Бизнес

    Вижте и

    За контакти:

    Десислава Тодорова Тел: 02/468 72 61; 0883 312 684
    Главен редактор e-mail: [email protected]

    CSR BULGARIA Web: www.csr.bg

    Иван Илчев Тел: 032/ 600 897; 0885 848 878
    Мениджър маркетинг и реклама e-mail: [email protected]

    MAXEUROPE Web: www.maxeurope.eu

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре