Сега четете
Казийски жертва на хакерска атака

Казийски жертва на хакерска атака

matey kaziiskiГрозно е, извинявам се на българина, заяви Маурицио Сенси

Евентуалният трансфер на българската волейболна звезда Матей Казийски във вицешампиона на Италия „Сър Сейфти Перуджа“ се оказа злонамерена шега.

Късно в понеделник вечерта на личния профил на маркетинг директора на „Перуджа“ Маурицио Сенси. корто е дясната ръка на президента Джино Сирчи, в социалната мрежа Фейсбук се появи съобщение, че утре (б.р. – вторник) вицешампионът в „Серия А“ ще подпише договор с българския посрещач. На профила на Сенси буквално бе написано: „Казийски… това е ударът на „Сър Сейфти*’. Утре подписва… И не свършваме дотук…“.

Новината, която първоначално се появи в най-големия волейболен уебсайт на Апенините volleyball.it, а впоследствие бе разпространена в България, Русия, ОАЕ, както и в много други страни, се оказа обаче ужасна злонамерена шега. Това накара Маурицио Сенси да излезе с официално изявление по случая: „За съжаление телефонът ми е попаднал в неподходящи ръце и се оказах жертва на шега, в този случай на грозна и злонамерена.

Разбира се, това, което се появи в моя профил във Фейсбук. не е написано от мен и не е вярно. Много съжалявам за генерирания шум. Заради тази моя наивност се извинявам на първо място и преди всичко на клуба и, разбира се, на самия играч“, заяви в официално съобщение на сайта на „Перуджа“ Маурицио Сенси.

Вижте и

Така засега Казийски остава без отбор, след като едногодтшлтият му договор с турския „Халбанк“ изтече. За последно Императора участва в световното клубно първенство в Бразилия е екипа на катарския „Ал Райан“ и спечели сребърен медал. Матей най-вероятно отново ще изчака своя ментор Радостин Стойчев да си намери отбор и тогава да се присъедини към същия тим. Казийски и Стойчев работят неизменно заедно в последните 10 години.

По: Новинар, стр. 20 | ЛюбословиеБГ  | 15.05.2014

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре