Сега четете
„Стани богат” събра над 100 000 лева за благотворителна инициатива

„Стани богат” събра над 100 000 лева за благотворителна инициатива

Geri Turijska & Mitko Pavlov102 500 лв. събра „Стани богат” за най-новата благотворителна инициатива на Нова – Game changers /отговорна за инициативата в световен план е фондация Reach for change/. Създадена на принципите на социалното предприемачество, тя има за цел да издигне благотворителността на ново ниво, основано на идеите, които не просто помагат на хората, но едновременно с това са бизнес устойчиви и учат нуждаещите се да се развиват и да бъдат самостоятелни.

Събраната сума мина прага от 100 000 лева по време на играта на Соломон Паси и Меглена Куневав последния епизод /11 април/. Двамата показаха желязна логика и знания и заслужено стигнаха до въпрос за 15 000 лв. „Стани богат” обаче отреди на двамата външни министри да се препънат именно във външнополитически въпрос. Какво лекарство предписват лекарите на британския премиер  Уилям Пит-младши, когато на 14 години той развива подагра –  това се оказа препъни-камъкът в иначе брилянтното представяне на двамата дипломати. Следвайки интуицията си и доверявайки се на гласа на публиката, Паси и Кунева рискуваха, посочвайки арсеник за правилен отговор. Както често се случва в „Стани богат” обаче, верният отговор бе най-нелогично звучащият, а именно – портвайн. Така от възможността да спечелят 15 000, двамата напуснаха студиото на Ники Кънчев с чек от 3 000 лева. Със същата сума си тръгна от играта и актьорският тандем Милица Гладнишка и Герасим Георгиев – Геро, след като не успяха да се преборят с въпрос за празнично ястие в ескимоската кулинария.

Играта в „Стани богат” продължава и на Разпети петък, 18 април, когато точно в 21.00 ч. ще седнат следващите три двойки, които ще продължат да увеличават сумата. В разговор за играта, ценностите и празника ще видим младите надежди на българския театър – Явор Бахаров и Бойко Кръстанов. На стола на богатството ще седнат баскетболните легенди и добри приятели – Тити Папазов и Георги Младенов. Колко емоционално може да стане в студиото – какво ще подари Тити Папазов на Ники Кънчев и защо смело ще заяви, че е готов да застане пред седемчленна комисия, за да докаже, че не луд? Два радио гласа застават пред трети радио глас – Гери Турийска и Димитър Павлов излизат срещу Ники Кънчев в битка с въпросите на „Стани богат”.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре