Сега четете
Samsung използва Обама в реклама без знанието на президента

Samsung използва Обама в реклама без знанието на президента

ortiz-obamaSamsung използва Обама в реклама без знанието на президента Наскоро американското подразделение на Samsung промотира в Twitter публикация на бейзболиста от Red Sox Дейвид Ортиз, която показваше негова селфи снимка заедно с Барак Обама. Оказва се, че компанията има договор с Ортиз и му е осигурила Galaxy Note 3, който е послужил и за заснемането на кадъра.

Съвсем логично Белият дом изобщо не е доволен от въвличането на президента в промоционална кампания, а администрацията му не е подозирала, че Обама ще е използван в схема като тази на церемонията за връчването на тазгодишните награди „Оскар“.

На нея водещата Елън Дедженеръс използва Galaxy Note 3, за да направи селфи с редица холивудски звезди в кадър и снимката за часове стана най-споделяното изображение в Twitter. Дейвид Ортиз твърди, че снимката е била спонтанна и направена без никакви задни мисли, но очевидно Samsung са имали друго мнение и са решили да се възползват от нея, и са потвърдили, че е заснета с Galaxy Note 3. Според администрацията на президента снимката е можела да бъде забранена, ако е било ясно, че съществува такова финансово обвързване.

07.04.2014 12:09 | www.mobibg.com

 

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре