Сега четете
BAPRA Bright Awards 2014 приема заявки

BAPRA Bright Awards 2014 приема заявки

164026_300_225Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) обяви началото за подаване на заявки за участие в петото юбилейно издание на престижния ПР конкурс BAPRA Bright Awards 2014. Кандидатурите ще се приемат през онлайн платформата на конкурсаwww.bapra.bg/2014 в продължение на три седмици, до 28 март. Необходимо е да се представят на български и английски език в обем не по-дълъг от 2 стандартни страници.Кампаниите следва да са осъществени в периода март 2013 г. – февруари 2014 г.

Председател на почетното жури за 2014 г. е Дейвид Галахър, президент на Световната ПР организация (ICCO). Както всяка година, така и в тазгодишното издание изцяло международно жури ще оценява най-успешните ПР кампании в България. Членовете му са забележителни ПР и комуникационни експерти, признати на световно ниво. Сред тях са: Кристоф Жинисти, смятан за за един от основните двигатели, допринесли за развитието на дигиталните комуникации в Европа и основател на неправителствената организация WebDiversity; Лула Заклама, ПР и маркетинг експерт с 50-годишен опит в комуникационния сектор в Египет; д-р Янина Дюбейковская, съпредседател и програмен директор на Световния комуникационен форум Давос; д-р Зехра Гюнгьор, президент на Международната ПР асоциация (ИПРА) за 2014 г.; Александре Кордейро, член на борда на Международната ПР асоциация (ИПРА); Франсис Ингам, главен изпълнителен директор на Световната ПР организация (ICCO) и много други. Представяне на всички членове в журито можете да намерите тук:http://www.bapra.bg/2014/bg/jury/.

Категориите, в които могат да се подават заявки в конкурса са седем: „Кампания за устойчиво развитие”, „Специално събитие”, „Иновативна кампания”, „Кампания, реализирана от вътрешен ПР отдел”, „Комуникационна кампания на годината”, „Агенция на годината” и „Комуникационна кампания в публичния сектор”.

Подробна информация за конкурса, срокове, такси и документи за участие може да бъде намерена на www.bapra.bg/2014. Актуална информация за BAPRA Bright Awards 2014 можете да следите и във Фейсбук страницата на конкурса:https://www.facebook.com/BAPRABrightAwards.

Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) е официален комуникационен партньор наBAPRA Bright Awards 2014.

Медийни партньори на конкурса са: сп. Мениджър, actualno.bg, expert.bg, dir.bg, PR&Media News, news.bg, bulgariautre.bg, mkt360.eu, bgreklama.bg, csr.bg, SeeNews, Econ.bg,списанието B2B и b2bmagazine.bg. Спонсори на проекта са: Кемпински Хотел Зографски София, Протехника, Брангаба, Dve events, Текама и Gettyimages.

Вижте и

Ако желаете да получите допълнителна информация за конкурса или да се присъедините като партньор, изпратете своето запитване на: [email protected].

Наградите BAPRA Bright Awards са учредени през 2010 г. и много бързо се утвърдиха като единственият форум у нас, който дава възможност на ПР професионалистите да сравнят своите постижения със световната ПР практика. С всяка изминала година броят на заявките за участие расте значително. През 2013 г. участваха рекорден брой кандидатури – над 80.

Изборът на победителите е напълно конфиденциален, като всеки член на журито оценява самостоятелно постъпилите кандидатури в дадена категория.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре