Сега четете
На малкия екран идните дни…

На малкия екран идните дни…

Марта Вачкова кара колегите си да щуреят

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Започва ново предаване на БНТ1. Всяка събота от 19 ч. Марта Вачкова ще надниква в живота на родните знаменитости от ефира. Тя ще провокира своите гости да правят неща, които самите те не подозират, че могат. Денят, в който се излъчва „Шоуто на Марта“, не е избран случайно. “ В събота сме заедно със семействата си и се забавляваме. Животът не е само новини. Искаме всеки, който ни гледа, да почувства радостта да сме заедно“, казват от екипа на Марта

ТВ7 тръгва сред народа

Водещите на сутрешния блок на ТВ7 напускат студиото, за да се срещнат с хората. Витомир Саръиванов и Диана Радева влизат в ролята на репортери – на самото място на събитието ще предизвикат сблъсък на мнения и ще търсят истината. Мястото за важните политически теми и сериозните гости е в „Гореща точка“. Водещата Ива Николова ще подлага на разпит министри, лидери на партии и всички, от които зависят отговорите на горещите въпроси от деня. Зрителите също ще питат директно в ефир.

Жестоко убийство и тайни в Алкатрас

Всеки делничен ден от 21 ч. по „Би Ти Ви Екшън“ върви новият сериал „Алкатрас“. Смразяващата драма за най-скандалния затвор в Америка разказва как детектив Ребека Мадсън разследва зловещо убийство, в което е преплетена странна семейна драма. Тя стига до Алкатрас, където умрял преди 30 години затворник се оказва жив, а правителството се опитва да прикрие историята. Бързо става ясно, че това не е единствената фалшива смърт.

И престъпниците имат босове жени

Вижте и

Ченгетата Съни Крокет и Рикардо Тъбс продължават да работят под прикритие в петия сезон на сериала „Маями Вайс“ по „Диема“ всеки делник от 16,30 ч. Новата им задача е да разбият мащабна наркомрежа, чиито босове са отговорни за три убийства. На всичкото отгоре босовете си имат и доносник от полицейското управление в Маями. Всичко уж върви по план, но се появява най-големият бос – неустоима мацка. Жертва на фаталния й чар става Крокет, а задачата получава неочакван обрат.

Зрителите ще са космонавти

„Нешънъл джеографик“ излъчва директно от Международната космическа станция и Центъра за управление на полетите в Хюстън на 14 март от 2 часа през нощта българско време. Програмата ще изстреля зрителите извън стратосферата. Техни гидове в „На живо от Космоса“ ще бъдат астронавтите Рик Мастрачио и Коичи Уаката, които ще ги разведат из станцията. Ще научат как спят с главата надолу, как спортуват и как поддържат лична хигиена. Космонавтът Майк Масимино ще предава на живо от Земята в Хюстън.

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре