Сега четете
Кръв и любов в “Под прикритие”

Кръв и любов в “Под прикритие”

Кръв и любов в “Под прикритие”
От „Сан Стефано“ уточниха, че първата серия е заковала пред телевизорите най-младите и най-активните зрители в трите основни таргет групи – 18-34, 18-49 и 25-54. Това превръща БНТ в лидер спрямо комерсиалните канали в праймтайма. Близо 100 000 са гледанията в мрежата за по-малко от 24 часа. Програмната шефка Севда Шишманова почти обеща следващ сезон.
Александър Сано и Мариян Вълев са първи приятели пред камерите и в живота
Мощни и кървави екранни кьотеци ала Куентин Тарантино дадоха старта на четвъртия сезон на „Под прикритие“, посветен на Чочо Попйорданов. Иво Андонов за пореден път доказа, че е хладнокръвен убиец и горещ любовник. Ния, дъщерята на Джаро, в чиято кожа влезе Йоана Темелкова, била само на 15, когато луднала по него и заради това напуснала България. Сега обаче тя вече е в родината, язди и се опитва да го откаже ако не от убийствата, то поне от алкохола и болкоуспокоителните. Мартин Гяуров, гаджето на Йоана, се шегуваше, че си е закривал очите с ръка в най-горещите моменти. Владенията на Андонов поразително приличаха на тези на Виктор Павлофф от „Секс, лъжи и телевизия: осем дни в седмицата“. Захари, както обикновено, беше секси и изразителен.
Две трети от арт гилдията се беше събрала в столичен мол, за да изгледа първия епизод, който вървеше на три огромни екрана едновременно. Вяра Анкова, Севда Шишманова, Димитър Митовски, Димитър Гочев, Иван Дойков и компания бяха домакини на лъскавото събитие. Владо Пенев в любимия си анцуг на Вивиен Уестууд раздаваше усмивки, докато прегръщаше Лилия Маравиля и Снежана Макавеева. Михаил Билалов кавалерстваше на изтупаната в гръндж тоалет Бойка Велкова, която влиза като прокурор в сюжета. Мариян Вълев, който вече цяла седмица движи с костюм, обираше аплаузи и като съсценарист. Иначе неговият Кука под маската на Роналд Рейгън видя сметката на дузина турци – досущ като в „Точка на пресичане“, където обираха банки под физиономиите на американски президенти. Явор Бахаров – с изправена коса, перфектен турски език и различно от „Стъклен дом“ поведение, изпусна партито, тъй като не беше в София. Затова пък бившата му Луиза Григорова дойде с дружка.
Ръсел Кроу вика Фарук на кастинг
Мехмет Юлай, който играе Фарук – аверът на Джаро в Истанбул, беше атрактивен в първия епизод. Неговият герой похвали българските мафиоти, които никога не крадяли от хероина, и разобличи съдебната ни система, която била напълно уязвима. Самият Юлай е изключителен чаровник. В Турция той е звезда от сой – от „Великолепният век“ до спектакъл, посветен на Хитлер и охулен от Реджеп Ердоган. Юлай припомни, че турският министър-председател не е от най-големите фенове и на сериала за султан Сюлейман. Според Ердоган в мегапродукцията имало твърде много артисти от Босфора, които живеят и работят в чужбина – като Мерием Узерли, страхотната Хюрем султан. Всъщност според Фарук култовата поредица е силна и заради великолепните женски образи, дело на покойната сценаристка Мерал Окай.
Сега Мехмет, около който винаги има ефектни дами, заминава за Австрия, където е поканен на кастинг от самия Ръсел Кроу. Австралиецът щял да снима в Европа и се оглеждал за най-добрите.
Фешън епидемия
Половината от дамите се бяха облекли точно като за мол – миниполички, дълги чорапи, шарении и секси потници. Бързо стана ясно, че модна епидемия е плъзнала между актьорите и техническия състав на „Под прикритие“. Поне десетина от тях вече са с една и съща прическа – взета почти нула номер отстрани и отзад, а отгоре въздълъг перчем, по възможност да се хваща на кукуригу. Тази подстрижка е влязла официално в топстайла за 2014-а. Според вътрешни хора първият, появил се с такава фризура в екшъна, е Любо Кънев, който играе ченгето Тодоров. Той обясни, че това се нарича „ЛК осемдесетарка“ – инициалите му плюс меланхолия от отминалите години. С идентична визия от доста време насам са Владо Пенев и Александър Сано. „Стана случайно“, обясни с усмивка екстравагантната си фризура бившият брат Мангасариян. Цяла вечер той беше под окупация за снимки. Ивайло Захариев, както винаги придружен от красивата си съпруга Миряна, се появи с манхатън стайлинг – UK тениска и небрежно сако, с маратонки, а нежната му половинка блестеше с ефектна прическа и малка черна рокличка. На всяка пета минута някой дърпаше Иво с молба за фотос. Кирил Ефремов и Венци Янков, Големия и Малкия Близнак, бяха с половинките си. Захари Бахаров купонясваше с любимата си Диана, която демонстрира перфектна форма след раждането на дъщеря им Кая.
Докато стигнат за афтър партито, половината актьори вече бяха отбелязани из фейсбук със снимки с почитатели. Сред гостите бяха още Томас Лафчис, Коко Каменаров, ексминистърката Лидия Шулева, Поли Генова, почитателка на Мариан Вълев, младите дарования от „Революция Z“, почти всички от „Фамилията“.

[spider_facebook id=“1″]

ppkl

ppkl2

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре