Сега четете
„Под прикритие“ и „Четвърта власт“ с 21 номинации за „Златна бленда“

„Под прикритие“ и „Четвърта власт“ с 21 номинации за „Златна бленда“

Loshoto momche Ivo AndonovБългарската национална телевизия участва с 21 номинации във Вторите годишни награди „Jameson Златна Бленда“. Призовете за български филми и сериали се връчват след онлайн гласуване от публиката и специалното жури. Резултатите от вота ще бъдат обявени на церемония тази събота, 22 ноември.

Две от поредиците на БНТ – „Под прикритие“ и „Четвърта власт“ – имат общо 21 номинации в седем категории. Хитовите сериали на националната телевизия се състезават в разделите Лошото момче на България“, „Фаталната жена на България“, „Най-гореща двойка“, „Откритие“, „Най-запомняща се реплика“, „Най-грабваща история“ и „Най-добра екшън сцена“.

Номинации получиха Захари Бахаров, Мариан Вълев, Явор Бахаров, Ивайло Захариев, Владо Пенев, Михаил Билалов и Йоанна Темелкова от телевизионния хит „Под прикритие“, и Христо Шопов, Мила Парушева, Анастасия Неделчева, Деян Донков и Атанас Атанасов от „Четвърта власт“.

Вижте и

Освен наградите в отделните категории, на галавечерта ще бъдат връчени и специалните отличия на журито, съставено от киномани и журналисти. Това са призовете за „Най-добър филм“ и „Най-добър сериал“. Припомняме, че миналата година БНТ грабна седем статуетки на „Златна бленда“ за сериала „Под прикритие“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре