Сега четете
Нана се оттегля

Нана се оттегля

show5Водещата напуска телевизията, ще се отдаде на фондацията си

Водещата на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш е на път да остави телевизионния бизнес зад гърба си. Въпреки че е на екран вече близо 20 години, преминалата през епична битка с рака журналистка няма търпение най-сетне да се отърве от всевиждащото око на камерата, съобщи „Всеки ден“.

Нейни приятели издават, че най-вероятно още през следващата година тя ще слезе от екран.

Биографията на Нана започва от ликвидираната преди време телевизия ММ, преминава през „Кльомба знам“ и „Сблъсък“, та до „Междинна станция“ и „Съдебен спор“. Тогава тя разбира и страшната диагноза, променила завинаги живота й – рак на гърдата. За щастие, той вече е в ремисия.

Сега, след като най-страшното е зад гърба й и Нана успешно се справя с последствията от болестта, тя е твърдо решена да промени завинаги живота си. А крачката към това е да смени коренно начина си на живот и заниманията в професионалната сфера. Блондинката възнамерявала да се отдаде на своята благотворителна дейност и да помага на дами, сполетени от рак.

След като пребори болестта, тя основа организация в помощ на жени „Една от осем“. Организацията намира средства за лечение на дами, но тепърва водещата планирала да увеличи дейността й.

Вижте и

„Нана иска фондацията й вече да помага не само на жени с рак на гърдата, а да съдейства и на хора с други диагнози. Също така си е наумила, че трябва да намери начин да е в помощ на деца, покосени от подобни болести“, коментират нейни приятели.

Телевизията вече търси заместник за блондинката, но най-вероятно той ще се появи чак за следващия сезон, а дотогава Гладуиш е обещала да продължава да изпълнява задълженията си. В Нова телевизия са в ужас от задаващото се напускане на Нана. За никого в медията не е тайна, че успехът на „Съдебен спор“ се дължи главно на нея и на колоритните репортажи на главния редактор Жоро Игнатов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре