Сега четете
Колегата Марин Маринов напуска БНТ

Колегата Марин Маринов напуска БНТ

481587_4804634323495_1266523964_nПреди часове известнитя журналист Марин Маринов обяви  профила си във Фейсбук че напуска БНТ. Това е второ напускане на колегата. През 2010 г.  Марин Маринов беше водещ на сутрешния блок на БНТ. Устатият журналист, който направи едни от най-смелите интервюта с премиера Бойко Борисов и си позволи да го попита в прав текст „Вие искате да си зададете въпрос? Добре, задайте го“, ще води новинарските емисии в 16 и 18 часа.

Зрители коментират, че изпращането на Маринов в пета глуха е логично, тъй като директният му тон дойде в повече на обществената БНТ. Според запознати началниците на Маринов не си направили труда да го информират за рокадата, а новината му съобщил услужлив ПР на политическа партия.

Ето какво написа той:

Вижте и

Понякога човек прави важни промени в живота си, дано тази да е за добро. В БНТ оставям много приятели и страхотни колеги, с които бяхме в различните часови пояси, в разните студиа и апаратни, по площадите и в залите на предизборните дебати… Благодаря за всичко, което направихме заедно! Гордея се, че бяхме в един отбор!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре