Сега четете
Карбовски скача според тоягата на Нова?

Карбовски скача според тоягата на Нова?

martin_karbovskiЖурналистът с тежък изказ и казващ нелицеприятни неща, който винаги знае какво иска и как го иска, за първи път в живота си е на кръстопът и се чуди какво да прави.

Както повечето работещи в ТВ7, и Карбовски в момента е без работа.
Когато преди време прие офертата на ТВ7 и своеволно напусна Нова, без да се съобразява с клаузите в договора си с фирма Делеман“, той не изплати на потърпевшите продуценти неустойката от 1 млн. лв.

„Няма да плащам никакви неустойки! Предишните ми продуценти са в конфликт с фирма, която няма нищо общо с мен по документи“, типично в свой стил изясни проблема устатият журналист.

Въпреки неприятностите със старите си работодатели и предупрежденията, че няма как да се върне на бял кон в Нова, тези обстоятелства не стреснали особено Мартин и той вече търси връзки, звъни на стари познати, мисли копцепции…
Но от „Нова телевизия“ не са чак толкова наивни, за каквито ги вземал Карбовски. Сега правилата определяли те. Първо влизаш във „ВИП Брадър“ след това стартираш предаването си!, не оставили място за увъртания от медията, като знаели, че Мартин е човек със собствено мнение, достатъчно конфликтен и достатъчно интересен и себичен. От своя страна, журналистът обещал да даде всичко от себе си – скандали, четене на морал, обиди, спорове, критики, забъркване на каши и всичко, което си може и с което е известен. Заради поставените му условия обаче,

Мартин искал ла накаже“ Нова, като поиска огромен хонорар за престоя си в Къщата. Но и тук ударил на камък. Той иска страшно много пари, а бюджетът ни е ограничен, издадоха от предаването. Ще си стиснем ръцете на сума, която ни удовлетворява еднакво.

Вижте и

Единствено в момента Карбовски се притеснява дали от два стола няма да падне на земята. Ако ТВ7 намери пари и възкръсне от пепелта, той ще изгуби мястото си там и няма да може да си води предаванията. Ако пък приеме предложението на Ники Тупарев, ще вземе много пари и после ще отиде при Кеворк (ако арменецът е все още там), но мястото не е сигурно, при Кеворк малцина оцеляват, а заплатата ще е скандално ниска за критериите на Карбовски.

24.07.2014 01:14 | Акцент | стр. 21 |

[spider_facebook id=“1″]
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре