Благоевград и Бургас с видеотунел за наградите на БГ радио

bgradioЗа трета поредна година Благоевград ще бъде домакин на концерта за годишните музикални награди на БГ радио за 2015. На 23 май се очакват над 15 000 млади хора в центъра на града, където ще се състои грандиозната церемония по награждаването.

Според организаторите най-иновативното тази година е, че концертът ще се проведе на две сцени – в Благоевград и в Бургас. Самият водещ ще бъде на сцената на Благоевград – града домакин.
„Двата града ще бъдат свързани с видео тунел, разкриха от радиото. В ролята на водещ на 13-ите годишни награди ще е известният поп изпълнител Рафи.

„Правя дебют като водещ. Освен радост това е и огромна отговорност. За мен БГ радио е институция. Това е единственото радио, на което ние, българските изпълнители, можем да се облегнем, и то не само медийно. БГ Радио е нашият гръб“, каза първият победител в музикалното предаване X factor.

Рафи добави, че често му се налага да пътува до Благоевград за организационните дейности по концерта и е впечатлен от нощния живот на града.
„фактът, че за трета година БГ радио идва в Благоевград, означава, че сме спечелили доверието им и правим добро дело“, каза кметът на града Атанас Камбитов за музикалния форум.
Представителите на местния бизнес са доволни, защото мероприятието пълни заведенията, хотелите и магазините.

„Тук сме отново , защото се срещаме добро гостоприемство от община Благоевград, а и публиката ни иска. Тя е невероятна. Концертите ни имат освен развлекателна цел и образователна, борейки се с други стилове“, заяви генералният директор на БГ радио Николай Янковичин.

Жителите на Бургас чрез видеовръзка ще имат възможност да станат също част от най-голямото музикално събитие 6 страната с един концерт на Тони Димитрова и приятели – Стефан Диомов, Петте сезона, Искрен Пецов, група G.R.A.S., Росен Сеновски и Иван Ченов.
На сцената ще бъдат и любими водещи от БГ радио.

Вижте и

И тази година финалистите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото. Единствената статуетка, която се определя от екипа на БГ радио, е наградата „Ана Мария Тонкова“ за „БГ вдъхновение“ и тази година тя отива при Тони Димитрова.

Дата: 22.05.2015 00:01
Източник: 24 Часа – стр. 29

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре