Сега четете
Бизнес лейди раздава годишните си награди

Бизнес лейди раздава годишните си награди

BL-logo(2)Единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория – сп. „Бизнес лейди“, раздава годишните си награди на 8 април 2015 г. в столичния „Кемпински хотел Маринела“.

Церемонията, която се организира за четвърти път, има за цел да отличи и възнагради усилията на българската жена в 16 и повече области на обществения живот, сред които: 

Банков мениджмънт,
Застрахователен сектор,
Политика,
Медии,
Образование,
Здравен мениджмънт,
Бранд мениджмънт и др.

Наградите на списание Business Lady следват основната мисия на изданието – да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

Партньори на изданието в тазгодишната церемония са Business Lady Club, телевизия Bulgaria on air, радио „Витоша“, информационна агенция „Фокус“, информационна агенция „Кросс“, Dnes.bg, Investor.bg, Mail.bg, Radar.bg, b2bMagazine, „Хайлайф“, Bulevard.bg, Svejo.net.

Вижте и

На 8 април от 19:30 ч. гостите ще се насладят на шоу-спектакъл в изпълнение на Поли Паскова, Христо Косашки и ансамбъл „Чинари“. Очаква се да присъстват 250 официални лица, гости и приятели на списанието.

Любословие по http://bulevard.bg/

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре