Автори и екип

favicon Любословие.БГ / luboslovie.bg/ Медия за медииfb_button
Email: editors@luboslovie.bg, luboslovie.bg@gmail.com, pr@luboslovie.bg

andrey-velchev Андрей Велчев,  Собственик и главен редактор на Любословие.bg. Доктор по научна специалност: 05.11.02 – Политология (Публична администрация) с тема на дисертационния труд:   Комуникации в процеса на политиките (Изграждане на обществена съпричастност при стратегически публично-частни партньорства). Андрей Велчев е магистър по Политически мениджмънт и публични политики и магистър по Масови комуникации в Нов български университет. Автор е на множество публикации и интервюта, посветени на проблемите на комуникациите, журналистиката, маркетинга и политическите комуникации. Член е на Българското дружество за връзки с обществеността, Съюза на българските журналисти и International Federation of Journalists (IFJ)
Телефон: +359 899717147
Email: avelchev@luboslovie.bg

G (1) Гергана Костадинова – отговорен редактор на Luboslovie.bg. Управлява агенция за комуникации Right Direction. Преди да основе агенцията е работила във в. Класа, била е редактор на професионалното списание за салони Arena of Beauty, организатор и ПР на изложението Arena Professional, заместник главен редактор на сп. Business Lady, организатор на събитията на Business Lady Club и ПР специалист в М-Тел. Бакалавър и магистър от УНСС в специалностите „Журналистика и масмедии“ и „Бизнес администрация и бизнес комуникации“. В момента е докторант в катедра „Икономическа социология“ в УНСС.
e-mail:  g.kostadinova@luboslovie.bgmdechev Мирослав Дечев – Зам. главен редактор и кореспондент за Велико Търново. Журналист, говорител, репортер, телевизионен водещ в Телевизия “Видеосат”, Велико Търново. На 34 години, работи като журналист почти 10 години. Започнал като радиоводещ, сетне продължава в онлайн вестник и телевизия. Завършил е ФЖМК при СУ “Св. Климет Охридски” журналистика, профил печатни медии. Роден във Велико Търново, Още –>
BojanK_1  Боян Кутевски, Доктор по Политология – Контент Мениджър. Водещ експерт по връзки с бществеността и маркетинг. Много студенти го познават като преподавател в Софийския Университет, Нов български университет и Датския колеж в София. Редом с преподаването д-р Кутевски поддържа и интересна рубрика в Любословие.БГ.

Добромира Калева Добромира Калева- Старши редактор.  Радио, Култура, Литература, Изкуство, Медии, PR и Комуникации.  Завършила е „Масови комуникации“ – Журналистика в Нов български университет през 2014 г. със специализация Public Relations/„Връзки с обществеността“ Тема на бакалавърската теза: „Саморегулация на електронните медии в България”. На 16 се влюбва в магията на радиото.
е-mail: doby@luboslovie.bg

 

163432_141930389195277_3872962_n

Десислава Димитрова – Старши редактор, Кореспондент. Партньор на Любословие.БГ за Велико Търново. Журналист, фотограф, Велико Търново. Работи като журналист почти 10 години. Завършила е ФЖМК при СУ “Св. Климет Охридски” Връзки с общесвеността. Родена във Велико Търново.

e-mail: desislava@luboslovie.bg

vldm

Владислав Димитров, Старши редактор на сайта Luboslovie.bg. Бакалавър по Масови комуникации – журналистика в Нов Български университет. Започва своята журналистическа кариера като репортер и редактор в онлайн изданията Diploma.bg и Kafene.bg на Аз-Медиа, която по това време е част от ABC Design & Communication Group.

e-mail: vdimitrov@luboslovie.bg

 

ileana Илеана Стоянова, Автор Литература, Изкуство, Култура в Любословие.БГ е от знатните възрожденски родове на Добри Чинтулов и Сава Доброплодни. Има висше образование по икономика, работила е като научен сътрудник; като директор маркетинг и реклама в частна фирма, а през последните 20 години – като икономически журналист в различни столични вестници. Председател е на дружество в Съюза на българските журналисти. Член на Съюза на българските писатели. Живее и работи в София.
e-mail: ileana@luboslovie.bg

11072500_10200344764019709_61555000_n Жени Духовникова – Фотограф- Тя е на на 28г. Ината я води за носа,но това е от зодията. Обича приятелите си,но най вече обожава майка си. От малка се занимава с велосипеди,които са и голямата страст. Мечтае за собсвен бизнес, предлагайки на хората чист въздух, и жовот на две колела. Тя е фоторедактор и автор в Любословие – Спорт, Здраве, Култура, Начин на живот…
e-mail:jeni@luboslovie.bg


_DSC1023-2 Магдалена Петкова – Автор и редактор . Първите си  стъпки във фотографията започва когато е  на 14, като с времето и годините виждайки,че това е едно от нещата които я вълнуват изключително много,започна да се интересува все повече и да гледа по-професионално на развитието си. Още за нея
е-mail: magdalena@luboslovie.bg
783594_599__4x3 Инес Субашка – Автор-  Спорт, Здраве, Култура, Начин на живот. Тя е сертифициран личен фитнес треньор, обича да готви и да пише. За нея може да се каже, че спортът и здравословното хранене са в кръвта й.  е. Провежда групови и индивидуални тренировки, като се е концентрирала върху това да помага на „обикновения” човек да предизвиква себе си, да постига спортни постижения, „запазени” само за професионалните спортисти, както и да разкрива потенциала си, надскачайки ограниченията си!  Автор на блог с десетки последователи.
e-mail: isubashka@yahoo.com

pic12-218x300
Пеньо ИвановАвтор, редактор и партньор на Любословие. Шеф Пеньо Иванов е основател на Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите-7. Известен е с тематичните си менюта, водещ е на собствени кулинарни предавания и рубрики. Натрупал е професионалния си опит в кухните на престижни български и чужди ресторанти и познава отлично както националните, така и чуждите кулинарни традиции и техники. Въпреки това казва, че има безброй неизмислени рецепти. А най-важната подправка, която никога не забравя да сложи в ястията, е любов.  Ръководи първата фирма за комплексно консултиране на ресторантския бизнес – „Ивитал Консулт”.  Шеф Пеньо Иванов е инициатор и организатор на Националната инициатива “Пазител на традициите”, Национален кулинарен фестивал “Пъстра трапеза” и много други събития, и един от 30-те финалисти в “Човекът, който ме вдъхновява” на jobtyger.tv – 2012 г.
e-mail: penioivanov@yahoo.com

Божидар Крапчев Божидар Крапчев – Автор, политически наблюдател, анализатор и коментатор. Племенник на изтъкнатия български журналист, общественик и революционер- Данаил Крапчев. Още от Божидар Крапчев в първото му интервю за „Любословие“.
e-mail: bojidar@luboslovie.bg

10002878_10152223786824354_1359574611_n Васил Койнарев   –  Репортер, коректор, наблюдател и редактор. Магистър по българска филология – лингвистика, от Софийски университет „Св. Климент Охридски“; отличник на випуск 125 на СУ; литературовед – българист, бакалавър по масови комуникации и българистика; завършил средно-специално образование в 93-то СОУ “Александър Теодоров – Балан” с професионална квалификация – Мениджър. Професионален опит: собственик на ЕЗУС ЕООД, редактор във вестник „Монитор“, Редактор, коректор, критик в издателство БГкнига, редактор в списание Public-Republic.com
e-mail: koynarev@ezus-ltd.biz

734516_10151427435639404_1734311823_n Милена Моллова, Автор, Репортер, колумнист. Тя е на 29 години. Маркетинг мениджър по настоящем и мечтател на 24-часов работен ден. Завършила е изкуствознание и графичен дизайн в НБУ. С дъбоко отношение и вълнение към изкуството, литературата и горд собственик на линия бижута. С чест и обич – пишеща за Любословие.БГ facebook профил
e-mail: milena@luboslovie.bg

 

1526613_485240388256034_1014452686_n
Георги Велев – Гостуващ автор и редактор в Любословие Роден в София на 25 Март 1985. Зам. главен редактор на сайта 3e-news.net от август 2013 г.
Завършил Икономическа журналистика в Университет за национално и световно стопанство София през 2008 г.
Медии: 3e-news.net от август 2013 г., в. „Класа”,  Енергиен репортер,  пише новини за сектор: Икономика и  енергетика.
e-mail: jackvelev@facebook.com

 

Георги ПалейковФотограф, автор и партньор. Той е един от хората, за които фотографията е удоволствие. Във всеки един негов кадър той е вложил своята индивидуалност. Обича да снима хора от репортажното отразяване, до моментни емоции на всеки човек. Обича изненадата и динамиката и нищо не може да го спре да направи кадъра, който иска.  Всичко при него започва като хоби
 личен сайн: http://www.paleykov.com/

 

plamen boyadjiev  Пламен Петев Бояджиев , Онлайн редактор –  Журналист на свободна практика, клиничен психолог и вещо лице по визуална психодиагностика и информационни технологии. Автор на множество публикации за мотивация и продуктивност. Опитен онлайн редактор и журналист на свободна практика. Развива телепатия в извънуниверситетска среда с умения и задълбочени познания по анатомия на човешкото тяло. Един от създателите на най-старата и авторитетна медия за психиатрия и психология в България – „Психична централа“
e-mail: pboyadzhiev5@gmail.com

 

racho burov 15.11.1940  -11.05.2016  Рачо Костадинов Буров, Автор на Любословие.БГ – художник и писател. Завършил е специалност „Плакат“ в Художествената академия – София. Работил е като главен художник в „Булгарреклама“ и „Военно издателство“. Подготвял е аранжирането на щандовете на България на изложения и панаири в много страни. Автор е на десетки филмови плакати и оформлението на кориците на стотици книги.
Като писател започва да се изявява на зряла възраст. Първата си книга (сборник с разкази) издава през 1998 г. и от тогава вече има издадени десет книги! Печелил е редица литературни награди. „Човекът е 70 на сто вода, останалото е страст!“ – казва писателят и художникът Рачо Буров.

     bonev04.04.1961 – 28.04.2016 Стефан Бонев, Автор на Любословие.БГ. Роден на 4 април 1961 г. в Сливен, а впоследствие живее в Силистра. Завършва „Изчислителна техника“ във ВМЕИ – София, с втора специалност „Инженерна журналистика“. От студентските си години публикува разкази, проза, фейлетони, сатири. През последните 15 години живее в Пловдив. Последователно работи като технолог и конструктор, след това като журналист във в-к „Провинция“ Заместник-главен редактор на в-к „Свобода“, ръководител на отдел във в-к „Марица“ и РК на община Пловдив, а сега изпълнява подобни функции в Пловдивския Общински съвет. Публикува редовно свои литературни творби в местната преса и в различни електронни издания.